måndag, februari 11, 2013

Fortfarande inlåst

Jaha. Har fått ect för sjunde gången idag. Har två gånger kvar. Onsdag och fredag. Sen får vi se. Jag var hemma några timmar i lördags. Att man kan vara så trött. Sov på soffan nästan hela tiden. Det var jobbigt att komma tillbaka hit. Samtidigt som jag ville hit igen. Jag har varit här en månad nu. Mitt livs längsta månad... Jag hoppas på att komma hem denna månad. Det har ordnat sig med sjukpenningen nu. Försäkringsbolaget kommer jag inte få ett öre från. Man blir straffad för att man är psykiskt sjuk. Inget jag kan tänka på nu. Koncentrera dig på att bli frisk Legend. Klara livet, vardagen som normala människor. Ska det vara så svårt???

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vaddå inga pengar från försäkringsbolaget?? Ibland kan jag fundera över värdet med försäkringar när man hör om folk som inte får ut nåt. Verkar mest som de vill finna skäl till att inte betala.

Legend sa...

Jag hade behövt ha försäkringen i två år innan jag var hos läkare för nåt psykiskt. Inte vid vanligt läkarbesök. Bara vid psykisk åkomma. Trots att jag inte fick min bipolära diagnos förrän sex år efter jag skaffat försäkringen. Skadeglad hon i telefonen med...