tisdag, april 12, 2011

Delmål 1 klar

Idag har jag varit och fixat tillfälligt handpenningslån på banken. Vi betalar den när vi får pengarna för vår lägenhet. Överlåtelsedatum för köparna var 15/6 medan det är 1/7 för oss. Snälla köparna föreslog att de kan flytta in senare så vi slipper magasinera bohaget. Jättesnällt av dem :-) Har anlitat flyttfirman där ena köparen jobbar. Det var så han fick reda på vårt dilemma.

Flyttfirman tömmer lägenheten 30/6. 1/7 städar städfirman. 2/7 flyttar nya ägarna in. Vi får tillgång till lägenheten 1/7, men grannarna flyttar in den dagen. Blir lite trångt på gatan :-) Så våra grejer kommer måndag 4/7 då flyttfirman inte jobbar helg. Skönt att allt löste sig så smidigt. Mötet med mäklare och köparna blir 1/7 i V-tuna. Jag kommer att vara med där. Samt vara med när flytt/städfirman är på plats. Maken tar mötet med säljarna och mäklaren i Jönköping. Vi får fixa fullmakt för varandra :-D

Nu är det nedräkning. Möte med nya banken på fredag. Mycket att fixa när man byter bank. Vi blir kvar i småland till 20/4 och då följer maken med oss hem på påsklov :-) Och så plockar vi upp mormor och R på vägen hem. Nu ska jag fika med barnen och svärmor :-)

Inga kommentarer: