tisdag, september 29, 2009

Frost ute och inne

Frost ute idag, t o m is. Inte ens +2. Och häromdagen var det +18. Idag är N hemma med mig. Hostig och snuvig. Vi lämnade en arg och tjurig V till skolan imorse. Fast det var väl inget nytt :-) Rätt frostigt stundtals här hemma. T o m minusgrader ;-) Mer samtal kommer det att bli...

Jag då? Ny handläggare på f-kassan igen (suck). Väntar på att få en tid med henne och af. Får se vilken hjälp man kan få. Läkarbesök nästa vecka igen. Har nog inget nytt att komma med.

Helgen var bra. I lördags fick vi äntligen besök av en god vän och hennes dotter. Vi hade försökt att träffas sedan i våras! I söndags var jag i kyrkan i nästan 5 timmar (gudstjänst, församlingsmöte samt en massa pratande). Härligt med denna kärleksfulla familj och alla goa kramar :-) Vi har en jättehäftig rolig pastor. Om du är i Vallentuna så kom gärna på möte till Norrortskyrkan och lyssna själv :-)På kvällen gick jag och en vän på bio här hemma och såg The proposal. Äntligen! :-)

Igår var det en mardrömspromenad till skolan. V och en kvinna krockade med cyklarna. V hamnade underst! De hade änglavakt och klarade sig oskadda. Men det var verkligen hjärtat i halsgropen. Kvinnan hade ingen hjälm så tack och lov slog hon inte i huvudet!

Dagen fortsatte mindre dramatiskt med trevlig promenad med en församlingsmedlem. Vi hade ett väldigt givande och förtroeligt samtal. Något att gå vidare med. Det ska bli fler trevliga promenader. Vi satt och pratade en stund utanför hennes hem. R hälsade på deras hund (som skulle gått med men är sjuk just nu), hennes man och en av sönerna (också församlingsmedlemmar). Var väldigt social.

På kvällen var det karate för V. Köpte en gi till honom. Han var jätteduktig igår. Koncentrerade sig jättebra.

Får se vilket humör han är på när vi hämtar honom...

Inga kommentarer: