fredag, mars 11, 2011

Undanplockat

Nu har vi plockat undan det mesta här hemma. Bara städningen kvar. Så bara och bara är det ju inte :-) Mäklaren ringde i onsdags och tyckte att vi skulle ta bort sängen i vårat lilla sovrum så att det inte ser så litet ut. Så nu sover jag och maken på varsin soffa. Sängen kommer vi inte att sätta ihop igen och ska nog göra oss av med den. Den är ju bara 150 bred. Vi vill nog ha en normalstor säng igen :-) Mäklaren har varit och ställt fram till salu-skyltar. Jag satte fast den på framsidan i staketet med buntband för den hade fått fötter och gått till en av grannarna. Barnen här har ingen respekt för dessa skyltar... Anser att det är något som föräldrarna glömt att lära dem.

Idag ska det handlas till Vs kalas imorgon. Det blir närmare 20 barn, så livat värre i två timmar imorgon :-) Och mycket presenter som ska få plats nånstans...

Idag ska jag bara ta det lugnt. Mitt bäcken fortsätter att trilskas. Så trist. Men men, det kunde varit värre. Jag ska inte klaga. Idag känns som en helt okej dag :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas det blir en kul fest før V!